Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Reuters/scanpix

Arsenal fikk avslag på supertalentbud

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Denne Norge-statistikken er ikke til å tro

160 millioner kroner var ikke nok.

Den kroatiske klubben Dinamo Zagreb hevder at de har takket nei på et tilbud fra Arsenal for Sime Vrsaljko og Mateo Kovacic.

18 år gamle Vrsaljko er regnet som en av Europas mest lovende forsvarsspillere, og flere storklubber skal ha fulgt unggutten i lang tid, mens 16 år gamle Kovacic er en talentfull midtbanemann.

Arsenal skal ha sendt en delegasjon til Kroatia for å få til en avtale for begge spillerne, men budet klubben kom med var ikke godt nok.

Ifølge kroatiske medier, gjengitt hos Sky Sports , skal Arsenal ha tilbudt Dinamo Zagreb rundt 160 millioner kroner for duoen.

- For ti dager siden hadde vi storfint besøk i Zagreb. Det kom folk fra Arsenal som var villig til å punge ut 20 millioner euro for Vrsaljko og Kovacic, sier Dinamo-visepresident Zdavrako Mamic.

- Men begge to kommer til å bli i Dinamo. Arsenal ønsket å sikre seg spillerne for framtiden, men svaret mitt var klart. Jeg sa nei i løpet av ett sekund, sier visepresidenten.

Mamic innrømmer at han har et håp om at duoen kommer til å bli verdt mer i framtiden.

- Ja, jeg vet jeg gambler litt her, men enn så lenge ser det bra ut. Jeg tror de bare vil bli ennå bedre i framtiden, sier han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus