RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Playboys superkjendiser

Sist oppdatert:
Tara Reid var den siste store kjendisen som kledde av seg for Playboy, men hun var så absolutt ikke den første.

(SIDE2): Den første kjendisen som ble avbildet i Playboy var Marilyn Monroe, i bladets første utgave i 1953. To år senere stilte Jayne Mansfield opp. Andre kjente skuespillere som har vist både det ene og det andre i magasinet er Ursula Andress, Kim Basinger, Drew Barrymore, Daryl Hannah og Denise Richards. Kjente tv-skuespillere som Farrah Fawcett, Linda Evans og Shannen Doherty har også vært nakne i magasinet.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Det er likevel ikke bare skuespillere som har vært i magasinet, sangerne LaToya Jackson, Nancy Sinatra, Belinda Carlisle, Tiffany og - muligens ikke så overraskende - Samantha Fox har også vært svært nakne i Playboys utgaver.

Tara Reid
Den siste kjendisen som kleddde av seg var altså Tara Reid. Den da 34 år gamle skuespilleren fra filmer som American Pie, Big Lebowski, Urban Legend og Alone in the Dark har det blitt mindre store roller, og mange kjendiskjærester samt flere mindre heldige plastiske operasjoner.

Ryktene sier at en av grunnene til at hun nå stiller opp i Playboy er for å vise at alt nå er helt greit. Tara Reid sa følgende selv om hennes nakenopptreden i Playboy:

- Jeg har fått tilbud tidligere, men jeg tenkte at det ikke var det riktige tidspunktet. Playboy er et så stort og anerkjent blad, og så utrolig mange stjerner har gjort det.

25 000 dollar
Magasinet Playboy ble stiftet i 1953 av Hugh Hefner, blant annet basert på et lån fra Hefners mor. Det første bladet kom i desember 1953 og bladet kommer ut i rundt 3 millioner eksemplarer (den amerikanske utgaven).

Den normale betalingen en Playmate i bladet for er omtrent 25 000 dollar, men det er sannsynlig å tro at kjendisene får enda bedre betalt.

Playboy kommer ut i 29 land, og ble gitt ut i Norge i årene 1998-1999.

Norske playmates
Åtte norske jenter har vært playmates i amerikanske Playboy: Kari Knudsen (1962), Unne Terjesen (1962), Surrey Marshe (1967), Britt Fredriksten (1968), Liv Lindeland (1971), Sharon Johansen (1972), Ingeborg Sørensen (1975) og Lillian Müller (1975).

Liv Lindeland ble «Playmate of the year» i 1972 og Lillian Müller i 1976.

Triana Iglesias var «Playboy Cyber Playmate» i mars 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere