Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Sony Computer Entertainment

Her er nye Playstation 2

Shopping med annonselenker

Kleskuppene du gjør nå, mann

Oddsen med annonselenker

Tromsø favoritt i slaget om Nord-Norge

Ryktene om en PStwo har versert lenge, men nå er den et faktum. Nye Playstation 2 vil være klar i butikk 1. november.

Den veier bare 900 gram og er en brøkdel av sin forgjenger i størrelse. Ellers er nye Playstation 2 temmelig lik sin forgjenger.

Hva mener du om den nye PS2?

Sony lanserte sin verdensnyhet over hele kloden samtidig, og klokken 08.00 tirsdag morgen norsk tid fikk en håndfull journalister ta en svært slank PS2 i nærmere øyesyn.

Maskinen er strippet kraftig ned, størrelsen er redusert med 75 prosent. Vekten er halvert og tykkelsen er på bare 2,8 cm. Den store tilleggsnyheten er innebygget nettverksinngang slik at du kan spille på nett uten adapter.

Sony håper nye PS2 i større grad vil benyttes som en DVD-spiller. Konsollen er imidlertid ikke sonefri, og leser kun Sone2-filmer. Du kan imidlertid avspille DVD RW, så lenge de er tatt opp i pal eller kode2.

Nye PS2 går også på bare 8,5 volt, i motsetning til din gamle, som kjører 220 volt.

I tillegg har ikke nye Playstation 2 en vifte, og er dermed temmelig støyfri.

Tar over

Den nye konsollen tar over for den gamle, som i realiteten har vært utsolgt fra lager i over en måned. Om kort tid vil altså ikke gamle PS2 være i salg lenger.

Prisen på konsollen vil bli den samme som før, altså i underkant av 1500 norske kroner.

Selges med Grand Theft Auto?

Det ryktes også at nye Playstation 2 vil selges i pakke sammen med «Grand Theft Auto: San Andreas» som slippes 29. oktober, men dette kunne Nordisk Film ikke bekrefte. Nordisk Film distribuerer Playstation i Norge.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus