Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Anetteshus.com

Dette er husets hjerterom

Promotion med annonselenker

Kjøp den perfekte farsdagsgaven

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Interiørbloggeren Anette er sikker i sin sak, ingen rom er viktigere enn kjøkkenet.

(SIDE2): Anette Karlsen er langt over gjennomsnittlig interessert i interiør, denne lidenskapen preger hennes hverdag både gjennom bloggen Anetteshus.com og et nybygget hus som hun selv har personliggjort med sine egne interiørideer og drømmer.

– Kjøkkenet er et rom hvor hele familien samles til frokost, middag, kveldskos, lek og TV-titting, skriver Anette i bloggen. Hun har et kjøkken på hele 50 kvadratmeter, med ti vinduer som gir masse lys og luft.

Praktisk og estetisk
Stilen er romantisk og landlig med lyse overflater og sjarmerende detaljer.

En stor kjøkkenøy, masse benkplass og skuffer fremfor skap er en selvfølge for interiørbloggeren som er opptatt av det praktiske så vel som det estetiske.

Les mer fra Anetteshus. com:
Bursdagstid og kaketips
Weekend Residence
Verdens heldigste

En dose historie
Kjøkkenet pyntes opp med små detaljer som blomster, vaser, kopper og kar, mange er gamle og sjeldne skatter funnet i interiør- og bruktbutikker. Gjenstander som ifølge bloggeren selv tilfører det nybygde hjemmet hennes en dose historie.

Se bilder av Anettes flotte kjøkken her:

2413


Se mer fra Anettes flotte hjem i hennes blogg Anetteshus.com.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus