RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hagens korstog

Sist oppdatert:
Når Carl I. Hagen tar på seg rustningen for å gå til krig mot muslimer, skjønner man at det går mot valg.

Carl I. Hagen lot seg inspirere under møtet med menigheten Levende Ord i Bergen tirsdag. Han mener muslimene er i ferd med å invadere vestlige land.

- De er på god vei. De er kommet langt inn i Afrika og er på god vei i Europa. Og da må vi ta til motmæle, sa Hagen.

Han hevdet at Europa vil bukke under for islam «hvis Israel taper den siste krig mot de muslimske landene i Midtøsten». Hagen hevder også at islam avler fram barn som selvmordsbombere.

- La de små barn komme til meg, sa Jesus. Jeg kan ikke skjønne at Muhammed har sagt det samme. I tilfelle måtte det ha vært: La de små barn komme til meg slik at jeg kan utnytte dem i min kamp for å islamisere verden, sa Hagen til stor applaus.

Senere modererte Hagen seg, og hevdet kritikken var rettet mot fundamentalister, og ikke muslimer generelt.

De som tror Hagen har tenkt seg mot Jerusalem for å kjempe mot muslimer, tar feil. Med knivskarp timing og skramlende rustning retter Hagen lansen mot de over 100.000 muslimene som bor i Norge.

Hagen snakker som om barn i muslimske familier øver på å sette på seg bombebelter i sene kveldstimer. Med det åpner han for et korstog mot norske muslimer i året som gjenstår før valget. Det er det virkelige budskapet fra Hagens preken i Bergen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere