Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Følg Venus' ferd

Shopping med annonselenker

Årets høstfavoritter til herre

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Fem dager før den passerer Sola ble Venus i dag synlig. Nå kan du følge planetens ferd mot Sola.

Tirsdag 8. juni vil Venus passere foran Sola, og den såkalte Venuspassasjen vil følges av interesserte over hele verden.

Torsdag ble Venus synlig for Soho-satellitten, og planeten er nå så nær Sola at den ikke lenger kan sees fra Jorden, opplyser den norske solforskeren Paal Brekke.

Han er tilknyttet SOHO-prosjektet, et samarbeidsprosjekt mellom den amerikanske romfartsorganisasjonen NASA og den europeiske romfartsorganisasjonen (ESA).

Du kan følge planetens ferd mot Sola på Sohos hjemmesider. Venus kan sees helt til venstre, og vil i dagene som kommer bevege seg mot Sola.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus