RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kompany trolig til Chelsea

Sist oppdatert:
Anderlecht bekrefter at den belgiske klubben har vært i samtaler med Chelsea om en fremtidig overgang for supertalentet Vincent Kompany.

Kompany er under langtidskontrakt med Anderlecht, en avtale som ble forlenget da Kompany fylte 18 år i vinter. Nå ser det imidlertid ut til forsvarsspilleren drar til England.

Tirsdag ble det nemlig kjent at en delegasjon fra Chelsea møtte Anderlecht-ledelsen i mars for å forhandle om en overgang. Chelsea skal ifølge Sky Sports være strålende fornøyd med møtets utfall, til tross for at belgierne ga beskjed om at uaktuelt å selge unggutten før tidligst neste sommer.

London-klubben sikret seg imidlertid førsteretten til supertalentet - når han en gang i fremtiden forlater Belgia.

- Vi hadde et møte med representanter for Chelsea. Vi fortalte at vi ønsket å beholde Kompany neste sesong, noe de var enige i. Vi skal snakkes igjen om noen uker, sier Anderlechts assistent-manager Robert de Pot til Sky Sports.

Kompany har tidligere vært linket til Manchester United og Bayern München, men nå ser det altså ut til at Chelsea kommer til å vinne kampen om hans signatur.

Et viktig moment for Kompany er at hans gode venn Yves Makaba Makalamby allerede er på plass på Stamford Bridge. Den unge keeperen ble hentet fra PSV i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere