RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ambassadør krever penispumpe tilbake

Richard R. Bradbury fant en penispumpe da han rotet rundt i søppelkassen til USAs Italia-ambassadør Melvin Sembler. Den forsøkte han å selge på nettet for to millioner kroner.

Nå har ambassadør Sembler saksøkt Bradbury, som han hevder har krenket privatlivet til han og kona Betty.

«Dette er en invasjon av hjemmet og soverommet vårt», skriver ekteparet Melvin i rettsdokumentene ifølge The Washington Post.

73 år gamle Sembler, som er en god venn av Bush-familien, ble operert for prostatakreft i 1990. Han hevder at legen hans rådet ham til å anskaffe en penispumpe.

Sembler kaller Bradbury for en «sadistisk inntrenger» som prøver å tjene penger på ham. Han har fått en rettskjennelse som gjør at Bradbury ikke kan oppholde seg i nærheten av Semblers hjem i California.

Sembler krever også at Bradbury skal gi ham tilbake penispumpen som ble lagt ut på salg på e-bay, samt diverse republikanske dokumenter som er tatt fra søplekassen.

Bradbury rettferdiggjør snokingen og penispumpe-stuntet ved å omtale dette som et ledd i hans kamp for ofrene for Sembler-ekteparets omstridte rusklinikk Straight.

38 år gamle Bradbury hevder at han fikk livet sitt ødelagt da han var til behandling på klinikken, som ble nedlagt i 1993.

Mer enn 12.000 personer fikk behandling under klinikkens 17 år gamle levetid.

Mange av ungdommene som ble behandlet ved klinikken, hevder at den var som en kult, og at mange fikk psykiske problemer under oppholdet.

Det er også opprettet en egen nettside, www.thestraights.com, som kjemper for at tidligere innlagte skal få erstatning, skriver The Washington Post.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere