RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strippet på høgskolefest

(Illustrasjon: Scanpix)
Sist oppdatert:
På studentfesten til Norges Handelshøgskole og BI fikk guttene striptease mens jentene ble servert champagne på naborommet.

Under de årlige Økonomiske vinterleker for studenter ved Norges handelshøyskole (NHH) og BI i slutten av januar hadde festkomiteen leid inn en profesjonell stripper som pauseunderholdning.

Vurderer sponsorpenger
Nå vurderer hovedsponsor for BI-studentenes organisasjon, finansfirmaet Deloitte, å trekke tilbake pengestøtten til arrangementet.

- Det er ikke dette vi vil bli forbundet med, sier markedsdirektør Morten Bjerke i Deloitte til studentavisen Studvest.

– Vi vil vurdere sponsingen på nytt ved neste korsvei.

- Vanlig innslag
Heller ikke handelshøgskolerektor Per Ivar Gjærum er særlig begeistret for det mildt sagt lettkledde innslaget. Men arrangørene føler ikke at de har gått for langt.

– Strippingen er bare et vanlig underholdningsinnslag, sier informasjonsansvarlig for vinterlekene ved NHH, Kristoffer Biørnstad, til Studvest.

Han presiserer at sponsorpengene ikke gikk direkte til strippeseansen, og han har ikke fått negative reaksjoner verken fra de kvinnelige eller mannlige studentene som var til stede.

Ifølge avisen har striptease vært fast innslag på vinterlekene hvert år siden 2001. I år var arrangementet på Ål i Hallingdal.

- Ikke arrangert av oss

Leder for Bedriftsøkonomisk Studentersamfund, Kristian H. Rasmussen, presiserer overfor TV 2 Nettavisen at studenterforbundet ikke har noe med arrangementet å gjøre.

- Dette er noe en gruppe studenter har valgt å gjøre på frivillig basis, sier Rasmussen.

- Deloitte har heller ikke noe med dette arrangementet å gjøre, slik det står i Studvest, hevder han.

Etter det TV 2 Nettavisen kjenner til, er revisorselskapet Ernst & Young en av sponsorene bak strippefesten til studentene.

(Illustrasjonsfoto)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere