RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk når du bør fri til kjæresten

Sist oppdatert:
Venter du i mer enn tre år kan det være for sent.

(SIDE2): En fersk undersøkelse viser at man i snitt forlover seg etter å ha vært sammen i nesten tre år. Kvinner derimot vil helst bli fridd til noen måneder før dette - nærmere bestemt om lag to år og åtte måneder inn i forholdet.

Avslutter forholdet
Det er The National Wedding Show som har gjennomført undersøkelsen av 3000 gifte eller forlovede briter og de anbefaler menn å sette ringen på fingeren før man har vært sammen i mer enn tre år.

Resultatene viser nemlig at mange setter en tidsgrense for når de mener de bør bli fridd til og 75 prosent avslutter forholdet om de ikke blir fridd til innen denne tidsgrensen.

- Men overalt bør gjøre seg klar til å kjøpe ringen og gå ned på kne om de nærmer seg tre årsjubileet, sier Alexandra Campos i National Wedding Show i følge Daily Mail.

Romantikk
Men det holder ikke bare med å fri for å gjøre en kvinne fornøyd. Hele 43 prosent avslører at de hadde håpet på et mer romantisk frieri.

Skuddår
Samme undersøkelsen viser at kun en av ti kvinner frir selv, men med skuddår i 2008 sier derimot gamle tradisjoner at en kvinne selv kan fri og dette kan kanskje føre til å øke andelen kvinnelige friere.

Les mer om Sex & Samliv her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere