RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Store pupper gir høyere IQ

Sist oppdatert:
Tror du at damer med stort brystparti er dummere enn andre? En undersøkelse beviser visstnok det stikk motsatte.

En studie foretatt av sosiologer i Chicago viser nemlig at kvinner med stor byste er mer intelligente enn sine flatbrystede medsøstre. Det hevder den ikke alltid like etterrettelige avisen Weekly World News.

Studien kommer i kjølvannet av en undersøkelse som slo fast at blonde rakettingeniører er smartere enn brunetter i samme yrke.

10 IQ-poeng høyere
- Selv om jeg hater å innrømme det, fant vi ut at kvinner med store bryster i snitt hadde en IQ som lå 10 poeng høyere enn kvinner med flatere bryster, forteller forsker Dr. Yvonne Rossdale, som selv bruker beskjedne 32A i BH-størrelse, ifølge avisen.

- Myten om at kvinner med frodige figurer ikke er smarte, er nå gravlagt. Sammen med misforståelsen om at alle blondiner er dumme, sier hun.

Dr. Rossdale skal ha målt bysten til kvinner fra Illinois, Kansas og Ohio, og delte dem inn i fem grupper: ekstra small, small, medium, large og ekstra large. Disse kategoriene tilsvarer omtrent BH-størelsene A, B,C, D og DD.

Deretter ga hun forsøkspersonene en IQ-test som avslørte at kvinner i large- og ekstra large-kategorien i snitt scoret 10 poeng høyere enn kvinnene i gruppene small og ekstra small, skriver Weekly World News. Kvinnene i medium-gruppen scoret tre-fire poeng høyere enn de flatbrystede.

Forklaringen
Dr. Rossdale har følgende forklaring på hvorfor mange tror at kvinner med store bryster er dummere enn andre:

- Det kan være så enkelt som at menn følger dårligere med når storbrystede snakker. Hun kan forklare Einsteins relativitetsteori nøyaktig for ham, men dersom han er fokusert på kløften hennes, er det lite trolig at han vil huske et ord av hva hun sa, sier Dr. Rossdale til Weekly World News.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere