RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2s nye ankerkvinne

Sist oppdatert:
Julie Strømsvåg skal gi deg sport mens Annemarta Giske er ute i fødselspermisjon.

(SIDE2): Tidligere i år ble det kjent at TV 2s sportsankerkvinne Annemarta Giske (29) og Håvard Myklebust (33), som jobber som redaktør i TV 2 Sporten, venter sitt første barn til sommeren.

Les mer her:TV 2-Annemarta gravid

Giske går ut i fødselspermisjon i februar, og nå er erstatteren hennes klar. Valget har falt på en blid jente fra Kristiansand.

Julie Strømsvåg (26) jobber til vanlig som ankerkvinne og reporter i fvntv (tidligere TVSør), men begynner i TV 2-sporten i midten av februar.

- Vi hadde veldig mange sterke søkere til stillingen, men Julie var et opplagt førstevalg. Hun har prestert godt gjennom en dokumentar hun laget for oss i anledning cupfinalen, og hun ble også kåret til Årets programleder i 2007 for lokal-TV, skryter sier Vegard Jansen Hagen i TV 2-sporten til Side2.

Debuten på TV 2-skjermen får hun derimot allerede 16. januar.

- Hun får en flying start, og i kjent TV 2-stil kastes hun rett ut i det, det er ofte det beste. 16. januar skal hun være en av programlederne under det direktesendte åpningsshowet i Drammenshallen for herre-EM i håndball.

Julie selv både gruer og gleder seg til å komme i gang.

- Jeg gleder meg masse, men jeg har mye å lære så det blir en bratt kurve. De ankerne som er på TV 2-sporten er noen av landets beste, så jeg håper jeg ikke trekker ned snittet på kvaliteten, sier hun beskjedent.

Selv om hun er vant til å være på TV og har vært programleder i TVSørs frokost-TV hver lørdag morgen tar hun det ikke for gitt at hun blir en suksess.

- Selv om jeg har vært fire år på skjermen så er det lokal-TV, og jeg tror ikke det kan sammenliknes, mener Strømsvåg, som i utgangspunktet har vikariat på ett år.

- Men vi føler oss veldig trygge på at vi har funnet noen som kan gjøre en like god jobb som Annemarta, og vi har stor tro på at Julie vil gjøre det bra og bli hos oss i lang tid, sier Hagen fornøyd.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere