Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Journalist skutt 45 ganger

Shopping med annonselenker

Årets beste Oktoberfest-kostymer

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Krimreporteren forsøkte å flykte på motorsykkel, men ble innhentet og drept.

Den meksikanske byen Uruapan er herjet av kriminalitet og narkotika. Lørdag ble journalisten Gerardo Garcia skutt og drept der etter en dramatisk jakt, melder Reuters.

En bil forsøkte å stanse ham mens han satt på motorsykkelen. Garcia forsøkte å stikke av og kom seg helt til huset sitt, men der ble han innhentet. Han ble skutt 45 ganger og drept, sier politiet til Reuters.

Mexicos narkokartell kjemper om kontroll i området, og journalister blir truet og drept, spesielt hvis de dekker kartellene.

Pressefrihetsgruppen Reportere uten grenser sier ni journalister ble drept i Mexico i 2006 fordi de dekket narkotrafikken.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus