Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
(Foto: Politiet)

Bhatti-saken avvist av retten

Promotion med annonselenker

FÅ IGJEN PÅ LAGER! Dingsen for deg som vil sove godt

Oddsen med annonselenker

Stabæk fortsetter medaljejakten

Straffesaken mot terrortiltalte Arfan Qadeer Bhatti er avvist av Oslo tingrett.

Straffesaken mot de tre terrortiltalte, Arfan Qadeer Bhatti (39), Andreas Bog Kristiansen (27) og Ibrahim Øzbabacan (29), skulle etter planen ha startet i Oslo tingrett 15. oktober. Nå er saken foreløpig utsatt til 25. mars 2008, skriver Dagbladet.

Statsadvokat Katharina Rise tok ut tiltale for drøye to måneder siden. Tingrettsdommer Anne Margrethe Lund skrive i et brev til Oslo statsadvokatembeter at terrorsaken ikke er klar for berammelse.

Årsaken skal være at forsvarerne ikke har fått oversendt det kommunikasjons- og romavlyttingsmaterialet som er innhentet. Politiets sikkerhetstjeneste har begrunnet dette med tekniske problemer.

Bhattis forsvarer, John Christian Elden sier dette har gjort forsvarernes jobb vanskeligere.

- Statsadvokaten prøvde å kuppe retten ved at vi forsvarere ikke skulle få tid til å gå igjennom bevismaterialet sier Elden.

Sammen med medforsvarer Arild Holden krever Elden nå at Bhatti løslates fra varetekt umiddelbart etter å ha sittet isolert i 14 måneder.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus