RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De beste film- tatoveringene

Sist oppdatert:
Hva ville Darth Maul i «Star Wars» vært uten det røde ansiktet? Eller Leonard i «Memento» uten skriften på kroppen? Her er de beste filmtatoveringene.

(SIDE2): Mange rollefigurer ville ikke vært den samme uten en tatovering. Nå har Celebrity-top.blogspot.com kåret de tøffeste tatoveringene på film:

1. «Barb Wire»
Pamela Andersons karakter Barb Wire har en tatovering rundt armen. Gutta stirrer kanskje like mye på den som på de så vidt tildekkede puppene hennes.

2. «Escape from New York»
Kurt Russell spiller Snake Plissken, som prøver å befri presidenten. Tatoveringen er en slange som snor seg oppover magen.

3. «Cape Fear»
I 1991-versjonen av «Cape Fear» spiller Robert De Niro rollen som Max Cady. I fengsel har Max fått flere tatoveringer, blant annet ordene «Truth» og «Justice».

4. «Star Wars Episode 1: The Phantom Menace»
Darth Maul, spilt av Ray Park, har et helt rødt ansiktet med svarte striper.

5. «The Simpsons»
I episoden «Cape Feare» parodierer TV-serien filmen med nesten samme navn. Her har Sideshow Bob sittet i fengsel på grunn av Bart, og han har tatovert «Die Bart, die» på brystet og magen.

6. «Reign of Fire»
Militærlederen Denton Van Zan, spilt av Matthew McConaughey, har hele overkroppen full av tatoveringer.

7. «Haisommer»
Tatoveringen til Quint, spilt av Robery Shaw, synes bare så vidt i filmen. Den viser militærbåten U.S.S. Indianapolis.

8. «Memento»
Leonard, spilt av Guy Pearce, har ikke korttidshukommelse. Derfor glemmer han alt han opplever. Som hjelp til å huske, har han tatovert inn alle viktige navn, tall og setninger i huden.

9. «Manhunter»
Dette er filmen som viser opptakten til «Nattsvermeren» - senere filmet på nytt med tittelen «Red Dragon». Slemmingen Francis Dolarhyde, spilt av Tom Noonan, har tatovert en stor drage på hele brystet.

10. «The Night of the Hunter»
Den onde Harry Powell, spilt av Robert Mitchum, har tatovert ordene «Love» og «Hate» på de nederste leddene på fingrene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere