Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

De beste film- tatoveringene

Reisetips med annonselenker

Høstkampanje: Få en herlig weekend til utrolige priser

Oddsen med annonselenker

- Mardy Fish sørger for US Open-skrell

Hva ville Darth Maul i «Star Wars» vært uten det røde ansiktet? Eller Leonard i «Memento» uten skriften på kroppen? Her er de beste filmtatoveringene.

(SIDE2): Mange rollefigurer ville ikke vært den samme uten en tatovering. Nå har Celebrity-top.blogspot.com kåret de tøffeste tatoveringene på film:

1. «Barb Wire»
Pamela Andersons karakter Barb Wire har en tatovering rundt armen. Gutta stirrer kanskje like mye på den som på de så vidt tildekkede puppene hennes.

2. «Escape from New York»
Kurt Russell spiller Snake Plissken, som prøver å befri presidenten. Tatoveringen er en slange som snor seg oppover magen.

3. «Cape Fear»
I 1991-versjonen av «Cape Fear» spiller Robert De Niro rollen som Max Cady. I fengsel har Max fått flere tatoveringer, blant annet ordene «Truth» og «Justice».

4. «Star Wars Episode 1: The Phantom Menace»
Darth Maul, spilt av Ray Park, har et helt rødt ansiktet med svarte striper.

5. «The Simpsons»
I episoden «Cape Feare» parodierer TV-serien filmen med nesten samme navn. Her har Sideshow Bob sittet i fengsel på grunn av Bart, og han har tatovert «Die Bart, die» på brystet og magen.

6. «Reign of Fire»
Militærlederen Denton Van Zan, spilt av Matthew McConaughey, har hele overkroppen full av tatoveringer.

7. «Haisommer»
Tatoveringen til Quint, spilt av Robery Shaw, synes bare så vidt i filmen. Den viser militærbåten U.S.S. Indianapolis.

8. «Memento»
Leonard, spilt av Guy Pearce, har ikke korttidshukommelse. Derfor glemmer han alt han opplever. Som hjelp til å huske, har han tatovert inn alle viktige navn, tall og setninger i huden.

9. «Manhunter»
Dette er filmen som viser opptakten til «Nattsvermeren» - senere filmet på nytt med tittelen «Red Dragon». Slemmingen Francis Dolarhyde, spilt av Tom Noonan, har tatovert en stor drage på hele brystet.

10. «The Night of the Hunter»
Den onde Harry Powell, spilt av Robert Mitchum, har tatovert ordene «Love» og «Hate» på de nederste leddene på fingrene.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus