RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er du klar for «Halo 3»?

Sist oppdatert:
Sjekk om du er klar for å spillet årets mest etterlengtede spill til Xbox 360 her.

(Spillmagasinet): Onsdag 26. september går startskuddet for den vestlige verdens største spillmaraton. Skytespillet «Halo 3» til Xbox 360 lanseres.

Men er du klar for skytespillet alle venter på? Vi har satt opp en del punkter du bør krysse av innen spillet ligger i butikkhyllene.

#1 - Sjekk Xbox Live-status

For å kunne spillet «Halo 3» online mot andre er du dessverre nødt til å betale for Xbox Live-abonnementet. Nå er tiden inne for dere som har sittet på gjerdet. Er du allerede gullmedlem, sjekk datoen for utløpstiden så du ikke risikerer uventet nedetid.

#2 - Kjøp inn nok «drivstoff»

I USA har de en «Halo»-inspirert brus som enhver gamer naturligvis må kjøpe inn store mengder av. Her i Norge får vi holde oss til litt mindre syntetisk skvip så pass på å ha nok cola, øl, vann eller hva du nå foretrekker å drikke. Ikke kjøp potetgull, da det håndkontrolleren vil bli ekstra fettete og ekkel. Hold deg til sjokolade og tørt godteri, men husk å få i deg noe sundt også: Grandiosa.

#3 - Skaff deg ekstra liv

Det er slitsomt å spille i time etter time uten stans, men du kan jo ikke ligge bak vennene dine i gamerscore fra «Halo 3». Spillbladet Electronic Gaming har snakket med en rekke forskjellige leger og fysioterepeuter. Disse tøyetipsene er skreddersydd for gamere.

#4 - Øv på «Halo-speak»

Vi spår at «Halo 3» raskt vil bli det mest populære skytespillet på Xbox Live, og det er ikke mammas sukkerklumper du treffer der. Derfor er det viktig at du har snakketøyet i orden, og heldigvis har gamere verden over funnet opp et eget språk så du kan hetse enhver på uforståelig vis. «OMG n00b!! HAX». Er du ikke flytende 1337, kan du pugge fornærmelser her.

#5 - Se alle «Red vs. Blue»-episodene

Rooster Teeth Productions har laget en fantastisk komiserie basert på videoopptak fra «Halo»-spillene, kalt «Red vs. Blue». Vår favoritt er «Internet vs. Reality», stadig like aktuell i dag som da den kom.

#6 - Rydd opp i vennelista

Du har sikkert hauger av venner på lista di. Nå er tiden inne for å finne ut hvem som bør være venn eller fiende i «Halo 3». PS. Veldig god = venn. Veldig dårlig = fiende.

#7 - Spill «Halo: Combat Evolved» og «Halo 2»

Spillmagasinet har spillt gjennom hele «Halo 3», og det kan være en fordel å ha historien fra de forrige spillene friskt i minnet. Finn frem de gamle spillene, stapp dem i boksen og opplev klassikerne nok en gang. Eller du kan bare lese denne saken.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere