RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Billig og bra til Playstation 3

Sist oppdatert:
Last ned godspillene til Playstation 3.

(Spillmagasinet): Noe av det beste med Xbox 360 og Wii er nedlastingstjenestene Live Arcade og Virtual Console. De to huser en rekke glimrende spill (og en del dårlige) som kan bli dine for en billig penge.

Sonys nettbutikk heter PSN (PlayStation Network) og selv om den ikke er like innholdsrik som konkurrentene, finnes det et par skikkelige godbiter der. Her er våre favoritter:

Flow

Hvis du er av typen som liker litt annerledes spill, er «Flow» noe for deg. Du styrer en liten orm som svømmer rundt i et hav og må spise ulike skapninger for å vokse, og målet er å bekjempe superfienden som skjuler seg på havbunnen.

«Flow» er veldig rolig og er mer en underholdende og spesiell opplevelse enn et spill. Utviklerne fortjener for øvrig skryt for den glimrende bruken av SIXAXIS-funksjonen, for å styre spillet trenger du ikke å gjøre annet å bevege på kontrollen og trykke på en knapp.

Super Stardust HD

I romskytespillet «Geometry Wars» styrer du en liten farkost som skal kjempe mot stadig flere fiender. Spillet er blant mine 360-favoritter, og jeg har brukt mer tid på det enn de andre lanseringsspillene til sammen.

«Super Stardust HD» er i bunn og grunn «Geometry Wars» på PS3, og det er like avhengighetsdannende, intenst og underholdende. De livsfarlige fiendene og meteorene fyller etterhvert skjermen og det tar ikke lang før en glipp er ensbetydende med døden, hvis du skal klatre til topps på poenglista må du være knallgod.

Calling all Cars

«God of War»-skaperen David Jaffes nyeste spill har blitt en av våre absolutte flerspillerfavoritter, både over nett og lokalt. «Calling all Cars» går ut på å frakte flest mulig fanger til en politistasjonen, og folk kan rappe fanger fra hverandre. Resultatet er et eksplosivt, actionfylt og underholdende spill som alle flerspillerfans må ha.

Lemmings

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har hjulpet de små skapningene i «Lemmings» forbi livsfarlige hindringer. PS3-utgaven byr på en rekke utfordrende og artige brett, og selv om styringen er litt merkelig i begynnelsen tar det ikke lang tid før du har stålkontroll.

Tekken: Dark Ressurection

Det underholdende og utfordrende slåssespillet «Tekken: Dark Ressurection» begynte sitt liv på PSP, og PS3-utgaven er enda bedre. Blant annet er grafikken flottere og PS3-kontrollen knuser den på PSP. Hvis du har lyst på et slåssespill til maskinen og er lei av eller bare ikke kan fordra «Virtua Fighter 5», bør dette være det soleklare førstevalget.

[ Les anmeldelsen her ]

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere