RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Vims» (17) vil bli ordfører

(TV 2)
Sist oppdatert:
Kristine Espeland Rafdal (17) omtaler seg som vims, og er landets yngste ordførerkandidat. Se video her!

- Jeg er en manipulerende, stresset, kravstor, egenrådig, patriotisk, naturelskende og arbeidsnarkisert vims med et alt for stort ego og et skremmende behov for oppmerksomhet. Bortsett fra det er jeg ganske trivelig å omgås, skriver landets yngste ordførerkandidat på sin hjemmeside.

I tillegg til å være ordførerkandidat for Sp kan Rafdal skilte med at hun vant andreplassen i Unge Lovende Forfatteres Forening i 2006. Det er her hun har lagt sin side på Internett.

Rafdal slår dermed 19 år gamle Marit Kringlebotn (Frp) som stiller som ordførerkandidat i Surnadal og 20 år gamle Simen J. Willgohs (SV) vil erstatte Herman Friele i Bergen.

Med bursdag 25. september er Rafdal førstegangsstemmer ved valget 10. september. I Norge gis stemmerett ved kommunevalg til norske statsborgere som er fylt 18 år eller gjør det i løpet av valgåret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere