RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Uken er straks ferdig, og vi har selvsagt tatt en titt på morsomme og sære ting på nettet.

Hvis du er skikkelig nerd, da er det viktig å ha et skilt på bilen som viser nettopp dette. Her finner du en samling av skilter som åpenbart er fra svært datainteresserte personer - selv om han som har et binærskilt kanskje har bommet litt...

En ekte utfordring
Vi har til stadighet noen litt meningsløse, avhengighetsdannende spill i denne artikkelen, men denne gangen har vi igjen trukket frem et spill som virkelig tester konsentrasjonen og ferdighetene dine. I dette spillet er det om å gjøre å holde ballene oppe i luften, og etter hvert har du ikke mulighet til å nøle et tidels sekund. Hvor langt kommer du?

Etter en så hard økt med konsentrasjon, da er det greit å spille et skikkelig meningsløst spill.

Å være på tv fjerner sunn fornuft
Det å stå på tv og selge et produkt er ikke så enkelt som det kan se ut til. Bare se hvordan en deltaker i den engelske utgaven av The Apprentice virkelig klarte å drite seg ut - uten å selv forstå det.

Vi har alle ligget og sett opp på skyene og forestilt oss hva de ligner på, men få har gjort det bedre enn disse.

Drep maskin-zombiene
Det er et eller annet med zombie-spill som alltid er spennende, og denne nye utgaven gjør det å drepe hjerneløse idioter enda morsommere.

Vi finner kunst over alt, men det du kanskje ikke var klar over at det er veldig mye av det også under vann.

Street Fighter, Mortal Kombat, Virtua Fighter. Det er alle morsomme spill, men det er likevel noe spesielt over dette veldig spesielle kampspillet.

Miss går på rumpa
Det er ikke så lett å være miss for verdens mest missekåte land - særlig ikke hvis du går på rumpa under Miss Universe-finalen.

Er du glad i å spille basketball, men aldri helt har klart å få det til? Vel, det betyr ingenting i dette spillet. Så lenge du er god til å beregne, så vil du takle dette basket-spillet med glans.

Facebook har nå blitt enda mer avansert, og begynner å nærme seg MySpace. I den forbindelse har Cnet laget en parodivideo på Apples berømte «Get a Mac»-reklamer for å trekke frem fordeler og ulemper med de to.

Kjempesmell
Forrige uke hadde vi en illustrasjon som viste forskjellene på atomeksplosjoner som har foregått på jorden opp gjennom årene. Denne videoen følger litt i de samme fotsporene, men her er det snakk om mer konvensjonelle våpen.

Hva skal du gjøre hvis det oppstår panikk i en skyskraper, og du bare har nok trapper til å kunne gå ned én etasje av gangen? Du får utfordringen her.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne surrealistiske bildeserien.

Frustrasjon i praksis
Kan du forestille deg hvordan det er å være et ensomt villdyr i en dyrepark, der det ikke er mulig å få utløp for de største primærbehovene? I en slik setting gir en elefant og en stor ball et merkelig resultat.

Vi avslutter med et lite musikalsk innslag litt utenom det vanlige. Denne 3-åringen er virkelig med når han synger sammen mer resten av ungene i barnehagen.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere