RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Vi har funnet flere lange konserter, morsomme videoer og morsomme spill.

Det er ikke så ofte det dukker opp nettspill som er på høyde med, eller kanskje til og med bedre, enn mye av det vi har spilt på konsoller opp gjennom årene. Quickling er et eksempel på et plattformspill som virkelig imponerer.

Noen skal alltid ødelegge
Hvis mange er samlet på ett sted, så er det alltid en eller annen tosk som på død og liv skal ødelegge for alle de andre. Det gjelder ikke bare for mennesker.

En illustrasjon om hvor store atomeksplosjoner vi faktisk kan ha hvis det blir atomkrig. Det er skremmende å se hvor liten bombene som ble brukt over et par japanske byer i 1945 egentlig var sammenlignet med hvor store bomber vi har tilgang til nå.

Og når vi først er inne på eksplosjoner, så er dette stronghold/castle defence-lignende spillet et av de bedre jeg har spilt på en stund.

Bruk kondom!
Unger kan av og til dukke opp uten at det helt var meningen. Her er en reklamevideo som på en helt eksepsjonell måte reklamerer for kondombruk.

At enkelte er flinkere til å tegne enn andre, bør være hevet over enhver tvil - men hva skal man tenke når forskjellene mellom et fotografi og en tegning blir visket ut? Hvis dette er ekte, så er det det mest imponerende maleriet jeg har sett noen gang.

Genialt - men hvorfor??
Av og til dukker det opp folk som har helt ekstreme ferdigheter - og så begynner man å tenke: Hva i himmelens navn skal man bruke det til?

Vi har alle sett hva som skjer når folk med kampsporttrening utfordrer betongblokker, is og andre harde gjenstander. Men hva skjer hvis de møter et balltre? Det hele er ganske pinlig.

Ingenting er som å se folk drite seg skikkelig ut på tv.

Det vi aldri får se
Alle som har sett på Mythbusters vet hvordan det ser ut som når en vannballong eksploderer, men har du lurt på hvordan en vannballong som slippes i gulvet, som ikke eksploderer, ser ut? Det er enda mer spektakulert.

At det finnes mange som har svært lite til overs for Microsoft, og da særlig Internet Explorer, bør være hevet over enhver tvil. Her er en nettsides forsøk på å vise hvilke "fordeler" Internet Explorer har i forhold til konkurrentene.

Bildet på toppen av denne saken er hentet fra dette galleriet med bilder av lynnedslag over hele verden.

Bøffler jager løver
Det kan være utrolig å bevitne naturen i full krig. Hva tror du skjer hvis man blander en stor flokk med bøffler, en rekke løver og en krokodille?

Spill har blitt milliardbutikk, og inspirerer ikke overraskende nok ganske mange inspirert. Noen prøver til og med å lage sine egne imponerende versjoner. Her kan du se en kombinasjon av Halo og Meteroid.

Og når vi først er inne på folk som blir inspirert av spill (?), så har vi denne gamle klasikeren med en idiot som vil vise hvor varm en Xbox 360-prosessor blir ved å steke egg på den.

Har du noen gang tenkt at handlingen i enkelte actionfilmer kanskje er litt generiske og forutsigbare? Du er ikke alene, og her ser det ut til at de har truffet oppskriften perfekt.

To lange konserter
Linkin Park har nylig kommet ut med et nytt album, som langt på vei lever opp til forventningene, selv om det ikke helt lever opp til Meteora. I den forbindelse har bandet lagt ut hele sin Live in Texas-konsert på YouTube. Og når vi først snakker om hele konserter: Dream Theater kommer straks ut med et nytt album, og her kan du se hele Live at The Budokan.

Tidligere nettoppdagelser:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere