RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dusør: 30 millioner kroner

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Engelsk avis blar opp millioner i håp om at Madeleine (4) skal komme til rette. I dag fyller jenta fire år.

Fra før er det kjent at rike forretningsmenn gir 12 millioner kroner for opplysninger som fører til at savnede Madeleine McCann kommer til rette.

Nå hiver den britiske avisa News of the World seg på bølgen, og utlover en enda høyere dusør.

Til sammen er det nå utlovet en dusør på 30 millioner kroner (2,5 millioner pund) for opplysninger som bringer den savnede jenta tilbake til sine foreldre, melder Sky News.

Har bursdag i dag
Det er ni dager siden Madeleine ble bortført fra hotellrommet til familien på Algarve-kysten i Portugal, mens foreldrene spiste middag på en restaurant like ved. I dag fyller jenta fire år.

Ingen er så langt arrestert i forbindelse med forsvinningen, men politiet har brakt inn flere personer til avhør de siste dagene. Letingen i nærområdet er blitt trappet ned.

Politiet har vært på jakt etter flere opplysninger omkring observasjonene av et par som ble sett sammen med en mann ved en bensinstasjon i nærheten av landsbyen hvor Madeleine forsvant.

Ifølge Sky News ble et par som kjører samme type bil og passer til beskrivelsen, jaget fra en strand få dager før Madeleine forsvant.

Var på stranda
Faren til en annen jente skal ha reagert på at paret forsøkte å ta bilder av datteren hans. Også familien McCann oppholdt seg på den samme stranden denne dagen.

Mannen beskrevet som mørkhudet, med mørkt hår og midtskill og er rundt 175 centimeter lang. Han snakker engelsk og bruker briller. Mannen skal ha vært iført hvit skjorte og beige bukser.

Kvinnen skal være rundt 170 centimeter lang med langt blondt hår. Også hun snakker engelsk.

Mannen som paret er observert sammen med er en høy og kraftig og middelaldrende. Han har slett mørkt hår og er beskrevet som ubarbert med grånende skjeggstubber. Han snakker engelsk og skal ha hatt på seg en ryggsekk, skjorte, jeans og vest.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere