Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Ledet Gullruten med blåveis

Promotion med annonselenker

Perfekte gaven til kaffeelskere

Oddsen med annonselenker

Slik ser du ukens fotballkamper på TV

Dorthe Skappel ledet tv-gallaen i Grieghallen med blåveis. Sjekk vinnerne her.

(SIDE2): I år feirer Gullruten 10-årsjubileum med storslagent show i Grieghallen i Bergen.

TV 2 Sumo: Se Gullruten på WEB-TV!
Web-tv: Takketalene kun på nett

Dorthe Skappel er som vanlig programleder, og i år er hun ekstra karakteristisk med en real blåveis fra Isdans-fallet forrige fredag.

Det var spekulert i om sminkørene ville klare å skjule blåveisen, men det klarte de definitivt ikke.

- Jeg synes ikke det var noen vits i å skjule den når den først var der, sa Dorthe selv til Side2. Hun følte seg sliten etter sending.

- Jeg har lyst til å feste, men kommer nok mest sannsynlig til å gå hjem å legge meg, sa hun. Og fortalte at hun hadde tatt smertestillende før showet.

Les også:- Kunne ha brukket nakken

Nrk-sportens dynamiske duo Kjell Kristian Rike og Jon Herwig Carlsen fikk årets hederspris.

- Det er Jon Hervig Carlsen sin pris. Han er gutten i røyken og kommer til å holde på til han er nitt år. Han har gått til helsesjekk hvert år og aldri fått en mangellapp, sa en rørt Kjell Kristian Rike om tildelingen til Side2.

I Kategorien «Beste underholdningsprogram» vant TV2s «Gylne Tider» i konkurranse med «Hjemme Alene», «Nytt på nytt» og «Senkveld»

I klassen «Beste nyskapning» gikk prisen til Linn Skåber for «Fra hjerte til hjerte».

Årets «Beste kvinnelige skuespiller» mente juryen var Ane Dahl Torp for sin rolle i «Kodenavn Hunter» på NRK.

Prisen for «Beste mannlige skuespiller» gikk til Anders Baasmo Christiansen for rollen i «En udødelig mann» på NRK.

Årets «Beste kvinnelige programleder» ble Christine Koht for programmet «Koht i familien» produsert av Feelgood for NRK.

Veteran Torkjell Berulfsen stakk av med prisen for «Beste mannlige programleder» for å ha ledet «Berulfsens fargerike» på NRK.

«Migrapolis» stakk av med prisen for «Beste magasin- eller livsstilsprogram» foran «Kos og kaos», «Lydverket» og «Typisk norsk».

Årets «Beste TV-Drama» gikk til NRK med «Størst av alt». Andre nominerte var «Torpedo», «Seks som oss» og «En udødelig mann».

I kategorien «Beste humorprogram» vant «Golden Goal» produsert av Rubicon for TV2. Her var morsomheter som «Borettslaget», «Fra hjerte til hjerte» og «Løvebakken» nominert.

I kategorien «Beste TV-dokumentar» vant «Kabal i hjerter» produsert av Øy-Film for TV 2 i konkurranse med «Møbelhandlerens sønn», «Søstre for livet» og «Til Kina uten penger» – Faction Film/TV 2

Se TV-dokumentarene på TV2.no

I kategorien «Beste barne- eller ungdomsprogram» vant «Gutta Boys» produsert av Monster for NRK. Bare NRK-produksjoner var nominert med «Willy Nilsen på camping», «Newton» og «Ugler i Mosen».

I kategorien «Beste aktualitets- eller faktaprogram» gikk «Truet til taushet», som ble sendt på TV 2, av med seieren i konkurranse med «Store studio», «Holocaust tidsvitner» og «Et liv i HIV».

«Alt for Rognan» prodsert av Strix for TV2 var første vinner ut og fikk prisen for «Beste Reality» blant sterke kandidater som «Sjarmørskolen», «Heia Tufte» og «Designerspirene».

233 programmer er i år påmeldt til prisutdelingen der TV-bransjen får feire seg selv.

Det er rekordmange, og Åtte juryer, mot seks i 2006, bestående av syv personer i hver jury, har siden slutten av februar gjennomgått og vurdert alle bidragene.

Juryene har bestått av representanter for produksjonsmiljøet i hele landet, mediestudenter, journalister, forskere og andre fagpersoner med tilknytning til bransjen.

Se de nominerte til Gullruten 2007

comments powered by Disqus